plein11

Leden overzicht

Leon de Lobel

Leon de Lobel

Partner | De Lobel & Partners

Na wat omzwervingen, onder andere in het buitenland, ben ik in 1994 gestart in het Vastgoed. Ik ben 23 jaar werkzaam geweest bij DTZ Zadelhoff, het huidige Cushman & Wakefield. 

In 2017 ben ik samen met mijn collega Patricia Miltenburg een eigen advieskantoor gestart onder de naam De Lobel & Partners ‘real estate experts’. Met de focus op Zuidwest-Nederland adviseren wij investeerders, banken, vastgoedeigenaren en gebruikers over hun vastgoedvraagstukken. Dit doen we zowel nationaal als internationaal. Voor nadere informatie www.delobelpartners.nl 

Vanaf 2011 lid en voorzitter van Plein 11. 


Jurgen Pauwels

Jurgen Pauwels

Partner | Dux Nova

Sinds 1997 actief in werving & selectie binnen bouw, vastgoed, infra. Onderscheidend door groot landelijk netwerk, grondige inventarisatie, nakomen van afspraken, creatief doorzettingsvermogen, combinatie van openheid / resultaatgericht / Brabantse gemoedelijkheid.

Op zoek naar kansen in de markt, zowel opdrachtgevers- als kandidaatzijde. Biedt graag hulp aan mensen in mijn netwerk en daarbuiten. Samenvattend: executive search, geloof in vernieuwing (Dux Nova = nieuwe gids of nieuwe leider), werk graag voor sympathieke opdrachtgevers en kandidaten.

In 2011 samen met Koen Vermulst oprichter van Dux Nova
In 2011 initiatiefnemer van Plein11, vanaf die tijd tevens een rol in het bestuur


Edward van Seumeren

Edward van Seumeren

Director advisory group | Royal HaskoningDHV

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de bouw en industrie. Tot 2007 was dit bij een aantal landelijk werkende installateurs waarbij mijn focus vaak lag op de engineeringsactiviteiten. 

Vanaf 2007 ben ik werkzaam bij Royal HaskoningDHV waar ik momenteel verantwoordelijk ben voor een Design & Engineering adviesgroep binnen de Industry & Bouw die actief is voor de Multinationals in de markten Food & Beverage, Pharma, Electronica, Consumer Goods en Olie & Gas. Binnen de adviesgroep werken we multidisciplinair in de vakgebieden architectuur, bouwkunde, constructie, installatietechniek, bouwfysica en duurzaamheid. Met deze adviesgroep is het erg leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan onze strategie (Strong22) van Royal HaskoningDHV waarbij wij onze traditionele dienstverlening aan het uitbreiden zijn met innovatie,  automatisch & parametrisch design en smart solutions.

Vanaf januari 2018 ben ik als penningmeester in het bestuur van Plein 11 toegetreden.


Bart Couwenberg

Bart Couwenberg

Commercieel Directeur | Den Ouden Groep


Ton Branderhorst

Ton Branderhorst

Head of Sales | Siemens Smart Infrastructure

Sinds 1993 actief in de installatiewereld. Ik heb ervaring in sales, projectmanagement en algemeen management binnen een technische omgeving en ik heb diverse veranderklussen gedaan. Ik heb gewerkt voor zowel leveranciers als voor contractors.

Ik ben iemand die in mijn werk een sterke focus heeft voor mensen en het team. Ik ben ondernemend, energiek en actie gericht. Ik hecht waarde aan goede contacten, met wederzijdse waardering en waar beide energie van krijgen.

Sinds 2018 werk ik voor Siemens Building Technologies (comfort, fire safety & security)  als Head of Sales NL en ik heb tevens een rol in het bestuur van Plein 11.

siemens-logo-en-2x.png#asset:208


Mark Wilderom

Mark Wilderom

Eigenaar | WM Real Estate


Steven Biesiot

Steven Biesiot

Eigenaar | BB Architecten


Eddie van Dooren

Eddie van Dooren

Eigenaar / adviseur | Vinding


Sander Tazelaar

Sander Tazelaar

Partner | Dux Nova

Met veel plezier ben ik sinds 2017 actief voor Dux Nova. Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra en werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek / algemeen management / staf tot een optimaal resultaat leidt. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om mensen en organisaties verder te ontwikkelen en ik hoop dat door een actieve deelname aan het Plein 11 netwerk in praktijk te brengen.

Heb je vragen over het netwerk of kan ik je met Dux Nova van dienst zijn dan hoor ik je graag!


Coen Kweens

Coen Kweens

Programma manager | Arpa Lea®n Instituut


Robert Glebbeek

Robert Glebbeek

Directeur Stad & Omgeving | LievenseCSO


Richard van Dongen

Richard van Dongen

Directeur Project Verwerving | Van Dijnsen Installatiewerken


Daniel Boot

Daniel Boot

Development manager | INSPIRE Real Estate


Frank Peek

Frank Peek

Manager Projecten | Unica building projects


Douwe Weerstra

Douwe Weerstra

Eigenaar | Rotsvast

Sinds 1996 is Rotsvast actief in verhuur & vastgoedbeheer. Na een lange periode als franchiseorganisatie opgetrokken te hebben zijn we er enkele jaren geleden in geslaagd een coöperatie op te richten, te weten Rotsvast Coöperatief U.A.  Wij onderscheiden ons in de markt door regionale kennis en aanwezigheid, groot landelijk netwerk, ca. 30 jaar ervaring, kwalitatieve huurders, nakomen van afspraken en servicegerichtheid. 

Wij zijn doorlopend op zoek naar kansen in de markt op het gebied van verhuur & beheer van particulier en zakelijk onroerend goed/vastgoed, aankoopbegeleiding, transformaties. etc. 

Enkele voorbeelden van projecten waar wij verhuur en beheer voeren zijn o.a. te zien op https://www.rotsvast.nl/woning...

Interesse? Douwe Weerstra 06-51357719 of d.weerstra@rotsvast.nl


Tonio Vervoordeldonk

Tonio Vervoordeldonk

Manager Renovatie & Service | Wonen Limburg


Tony Eckhardt

Tony Eckhardt

Manager Bouw & Techniek | Sligro Food Group


Peter van den Hoogen

Peter van den Hoogen

Adjunct Directeur Realisatie | BAM Wonen


Tobias van Oord

Tobias van Oord

Directeur materieel | Martens en Van Oord


Jan van Opdorp

Jan van Opdorp

Adviseur / eigenaar | Itamé, Bedrijfsadvies en Interim management

Mijn kracht zit in de persoonlijke aandacht voor de ondernemer. Het advies wat we samen bespreken, kan ik ook (deels) zelf realiseren indien gewenst. Het blijft niet bij praten. Hoe structureer ik mijn bedrijf in tijden van groei of juist krimp? Hoe beweeg ik mee op de golven van de economie? Een goede balans tussen de mix van inzicht in cijfers met het juiste gevoel van de ondernemer is van groot belang. Zit je (nog) wel in je kracht? Ik help je hierbij. Als adviseur of als interim manager. Producten en diensten zijn dan bijvoorbeeld: begrotingen, dashboards, overzicht kpi’s, maar ook begeleiding van het team en met name hun manager. Specialiteiten; contractmanagement, inkoop, risicobeperking, kostenanalyse, outsourcing, materieelexploitaties, investeringen, grondstoffen, verhuur van materieel en vooral plezier in het werk.Rob van Oers

Rob van Oers

Eigenaar | Oerlicht


Remco Jacobs

Remco Jacobs

Managing partner | BIDSUPPORT


Linde Peters

Linde Peters

Owner - organisatie adviseur | TWST

Als Partner bij TWST (www.twst.nl) help ik bedrijven op aanstekelijke wijze met het verbeteren van hun prestaties. Ik ben voornamelijk actief in de Bouw en Infra sector maar ook actief bij woningcorporaties. 

Zo begeleidt TWST partijen in het winnen van tenders door te focussen op 3 facetten: het team, de klant en de strategy to win. Als procesbegeleider zorgen wij ervoor dat de focus continu op de klantvraag blijft en dat gedoe direct op tafel komt. Hierdoor blijft het team effectief samenwerken. Het resultaat? 85% van de door TWST begeleidde tenders wordt gewonnen. We begeleiden vervolgens ook in de projectuitvoering.

Bij woningcorporaties realiseren wij samen met de reparatie en onderhoudsteams een hogere bewonerstevredenheid. We stellen helpen de teams heldere resultaten te formuleren en daar tijdens weekstarts continu op te sturen. We werken ook samen in de keten met de aannemers die het dagelijks onderhoud voor deze corporaties uitvoeren.

Als Organisatie Antropoloog staat bij mij bedrijfscultuur altijd centraal. Ik vind het erg interessant welke geschreven en ongeschreven regels een team erop na houdt. Hoe helpen of belemmeren deze regels je? En… hoe kun je ze ombuigen om je effectiviteit te vergroten? In 2016 verscheen mijn boek Move before you’re ready wat ik samen schreef met collega Simon van der Veer. Move before you’re ready of te wel: niet te veel plannen maar gewoon uitproberen is daarmee ook mijn motto. Want de winst om in beweging te komen is altijd groter dan de winst van het niets doen.


Bas Notenboom

Bas Notenboom

Eigenaar | Leap3D


Olaf Broeders

Olaf Broeders

Head of Airport Development | Eindhoven Airport


Erwin van der Meer

Erwin van der Meer

Senior acquisiteur | Gemeente Breda


Wouter Kruisifikx

Wouter Kruisifikx

Directeur | Van Oers Audit


Frank van Gameren

Frank van Gameren

Commercieel Manager | Heijmans Utiliteit


Maurice Adriaans

Maurice Adriaans

Commercieel Manager | Engie Services Zuid


Jan van Meel

Jan van Meel

Algemeen Directeur | Konings-groep


Sjoerd Beliën

Sjoerd Beliën

Directeur | VGB Asvalt


Marjo Meeuwsen-Dek

Marjo Meeuwsen-Dek

Partner | Justion Advocaten

Mr. M.C.J. (Marjo) Meeuwsen-Dek heeft in 1998 haar studie Nederlands Recht voltooid aan de Universiteit van Utrecht. Zij is zowel privaatrechtelijk als bestuursrechtelijk afgestudeerd. Sinds haar afstuderen is Marjo als advocaat werkzaam. Vanaf 2011 is zij verbonden aan Justion Advocaten. Marjo voert haar praktijk vanuit de vestiging van Justion Advocaten in Breda. Marjo is gespecialiseerd in het Aanbestedingsrecht en het Bouwrecht. Zij is voorzitter van het Team Aanbestedingsrecht. In de dagelijkse praktijk adviseert zij met name aanbestedende diensten over te volgen (Europese) aanbestedingsprocedures en zij stelt daarbij ook aanbestedingsdocumenten op (zoals aanbestedingsleidraden en bouwcontracten). Tevens staat zij aanbestedende diensten en inschrijvers bij in procedures over gunningsbeslissingen. Voorts adviseert en procedeert zij in bouw- en aanbestedingszaken waarin tijdens de uitvoering geschillen ontstaan. Marjo is een gepassioneerde en gedreven advocate.

Marjo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Aanbestedingsrecht
  • Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht Marjo elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.