plein11

Bijeenkomst 17 januari 2024

17, jan. 2024

Bijeenkomst 17 januari 2024

High Tech Campus Eindhoven | Sander Tazelaar | Start: 16 uur
Omschrijving

Beste Plein 11 leden,

Graag nodigen we jullie uit voor de volgende bijeenkomst van Plein 11. Woensdag 17 januari 2024 organiseren we een de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar bij de High Tech Campus in Eindhoven.

Adres:
High Tech Campus 1 (The Strip)
5656 AE Eindhoven - The Netherlands
www.hightechcampus.com

High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa, is een innovatief gebied van meer dan 260 hightech bedrijven. Het is de thuisbasis van meer dan 12.000 innovators, onderzoekers en ingenieurs die de technologieën en bedrijven van morgen creëren. High Tech Campus Eindhoven heeft een perceeloppervlakte van ongeveer 1 vierkante kilometer en omvat 52 gebouwen waaronder parkeergarages, onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en kantoorgebouwen (totaal +425.000 m² BVO).

Elk bedrijf op High Tech Campus Eindhoven heeft een gemeenschappelijk doel: nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen die helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en deze succesvol naar de markt brengen. De combinatie van technologie en business staat centraal in de vele samenwerkingen op de Campus en dat is te zien. Multinationals als Philips / NXP / Intel, kleine en middelgrote hightech bedrijven, onderzoeksinstituten, dienstverlenende bedrijven, scale-ups en startups werken samen aan de technologieën en producten van morgen! Samen zorgen ruim 12.000 internationale onderzoekers, ontwikkelaars en zakenmensen op de Campus voor een enorme hoeveelheid kennis en dynamiek. Zij hebben van High Tech Campus Eindhoven een van de wereldwijde hotspots gemaakt op het gebied van Health & Vitality, Sustainability, Applied Intelligence, Smart Environments & Connectivity en Software & Platforms.

Programma

15:30 uur: Ontvangst in “ontvangsthal Rontgen”

16:00 uur: Presentatie door Jeroen Triepels, Sr. Director Operations

18.00 uur: Diner / buffet

Graag horen we z.s.m. of je aanwezig bent.

Fijne dagen!

Met vriendelijke groeten,  Bestuur Plein 11